Followers

Friday, February 5, 2010

SBB CHICKEN WINGS RM1.20


Tahukah anda,chicken wings MADU yang sedap giler..dan MURAH! (itu yang penting ye) berada berdekatan dengan uitm seksyen 7 shah alam??
ngeh2...chicken wings! here i come!! wink2:P


hohoho,Setelah menjalankan experiment di beberapa tempat yang jual chicken wings,saya bercadang nak listkan 2 tempat favourite saya...kiranya,ni memang best la dalam banyak2:D ngeee

ok laa..kategori sedap la jugak jatuh kepada~~ 

Small stall depan surau ttdi jaya shah alam, jalan sastera berapa tak ingat..tapi..landmark dia, dekat2 dengan sekolah menengah kebangsaan ttdi jaya shah alam..ala..sekolah elit tu..:D sempat la jugak yaya belajar dekat situ selama 2bulan ( kalau tak silap la..before diterima masuk ke sekolah berasrama penuh :D) cewwwaaah! bangge kejap hehe


dan taraaa !!


yang memang superb bro! kalah rasa chicken wings yang ada dekat kenny rogers ke..pizza hut ke..apa2 je la..serious sedap! sehengget dua puluh sen sahaja! (RM1.20 )haaa berbaloi kan??mana nak cari lagi weyh..!! sumpah sedap..
err kepada abang yg jual tu..bley la bagi komisyen chicken wings tetiap hari seketul :P 
hoho...ini dia...!!

kategori sedap sangat!masyoook~~

Small stall depan restoran kota anggerik..<<rasanya itu la nama restoran tu..tapi kalau nak tepat lagi,die mesti ada surau depan dia..ala..dekat2 ngan pasar malam seksyen 7 setiap hari rabu tu..
hoho..

Perasan tak?stall chicken wings yang yaya bagi semua depan surau..hoho..ada hikmahnye la tu...
apa lagi??out there! kalau nk berniaga,pilih tempat yang strategik,seperti depan surau ke... (di samping memudahkan anda menunaikan ibadah tepat pada waktunya)
:D wink2 
pahala pun dapat..rezeki mencurah2 gittuuu...

Tapi,malangnya... sedang enak hampir setiap hari ( dulu la, sekarang dah tak ):P
menikmati chicken wings, ibu yaya datang dengan statement dalam e-mail, sesungguhnya chicken wings ni bahaya...??apa bahaya nya??humm

ini dia:-

Chicken Wings - Its Dangerous

Avoid eating chicken wings frequently - ladies, especially; a true story...!

 

A friend of mine recently had a growth in her womb and she underwent an operation to remove the.
The cyst removed was filled with a dark colored blood. She thought that she would be recovered after the surgery but! she was terribly wrong.
 

A relapse occurred just a few months later. Distressed , she rushed down to her gynecologist for a consultation.

During her consultation, her doctor asked her a question that puzzled her.
He ask if she was a frequent consumer of chicken wings and she replied yes wondering as to how, he knew of her eating habits.
You see, the truth is in this modern day and age; chickens are injected with steroids to accelerate their growth so that the needs of this society can be met.
This need is none other than the need for food. 


Chickens that are injected with steroids are usually given the shot at the  neck or the wings.
Therefore, it is in these places that the highest concentration of steroids exists. 

These steroids have terrifying effects on the body as it accelerates growth..
It has an even more dangerous effect in the presence of female hormones, this leads to women being more prone to the growth of a cyst in the womb. Therefore, I advise the people out there to watch their diets and to lower their frequency of consuming chicken wings! 


Errk, ok ! saya dah takut sekarang...tak akan consume any kepak ayam..huwaaaaaaaaaaaa * muka pasrah sambil tunduk tak bermaya*
Jadi, kepada penggemar chicken wings yang tegar!
 tarik nafas dalam2...tarik.......tariikkkkk......kepammm dan..................kentut!! hoho..:P (just kidding)

got to go..jumpa lagi ye..ada training tarian ni...:D







9 comments:

  1. owh.. pustakawan kat opis aku ade ckp menda neh kat aku.. ehehe.. thanks for sharing

    ReplyDelete
  2. hahahahah.jgn makan ayam dah kayh~

    ReplyDelete
  3. aaa tidakk! my fav! =(
    kena stop dahlaa lpas niee..
    huhuhuuuu

    ReplyDelete
  4. mne jnji manesmu nk belanje aku chicken wing ha??? ;DD

    ReplyDelete
  5. Ya Allah, seleranya tgk chicken wing! hukhuk.

    ReplyDelete
  6. tapi sedap kan chicken wing.. bosan2 mintak nang my entry on 30th buffered earnings ads.. thanks..

    My 30th Buffered Earnings Ads

    ReplyDelete
  7. pasni remy nak buka perniagaan depan surau ar biar laku, klo buka kedai keranda pon laku gak depan surau kn...

    huhu...

    thanks 4 entry yg penuh maklumat ni, remy merupakan antara 10,000,000 org yg minat chicken wings (x ar minat sgt tp minat gak ar, mesti da juling kn bacer)

    ReplyDelete
  8. looks yummy! =)
    and congrats on the 100+ followers.. that's cool!

    kenwooi.com

    ReplyDelete
  9. wah terlambat ku kunjung sini, gabung yach sekalian tinggalin koment juga, ditunggu followo back sobat. boleh percantik blog sobat dg ini moga cocok ok Klik Sini

    ReplyDelete