Followers

Wednesday, November 24, 2010

Kota Singa, SINGAPURA

Hey hey hey~ bertemu lagi kita ye..ingtkan dah nk terminate dah dr berblog.huhu biasela.cuti semester ni bosan2 tiada apa-apa yang boleh dibuat dah selain dari memasak,basuh baju-baju yang bertimbun 2bulan tak basuh bajet nak focus study and project..haha lawak sungguh.

Baiklah teruskan dengan tajuk hari ini.berkaitan dengan kota singa iaitu singapura.eh kejap,singapura-singapore....mana lagi sedap sebut ye?singapore la ye..huhu...ade halaqah sket.:P kalau sebut singapura mcm ala-ala klasik org dahulu kala (cb baca dgn sebutan baku) sedap bukan? :P

*baca perenggan seterusnya dgn bahasa baku ya! :) huhu ( tringt cerita p.ramlee ) 

Di tengah minggu peperiksaan,ayah mahu ke singapura, untuk apa?ya,itu yg kami tak tahu..huhu bersiar-siar sambil menikmati pemandangan indah di sana.tapi panas la..jangan lupa pelindung matahari (sunblock) k ! :)

nah! settle! * brgambar di merlion * bukti dh pergi singapura. 

Nak cerita lebih-lebih mcm dh tak reti la pula sbb dah lama tak menulis karangan tingkatan 5. huhu . hanya sempat mengajar adik yg sedang berjuang untuk SPM beliau. 


GOOD LUCK angah! chaiyok2! * smbil pejam dua-dua mata buat muka chomel mcm magibon..hahahha saya jadi saiko jap sbb dia ni..

Mana tidak,6 juta ye rakan-rakan untuk video yang tidak berkata apa-apa....hahahha nantikan kemunculan MAGIBAN dr sy pula...lol :P

6 comments:

  1. Anastasyea belum pernah pergi Singapore .. insyaallah satu hari nanti kalau ada keizinanNya .. pasti akan jejak kaki kat sana. =)

    ReplyDelete
  2. pergi balik hari pun xpe..:) masuk dr johor..lebih murah...:) wink2

    ReplyDelete
  3. wah!! yaya..best ar..apsal x ajak, x penah jejak kaki ku ini di sana..best2..

    ReplyDelete
  4. Hey there! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
    I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not seeing very good results.
    If you know of any please share. Cheers!

    Check out my web page: http://ncm.gu.se/vle/moodlenew/blog/index.php?postid=3429

    ReplyDelete
  5. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete