Followers

Saturday, March 27, 2010

Tips seorang penari

Ahahha...tajuk tak boleh bla kan? ahaks..xdela..sbnarnya yaya baru habis perform dance ni..wink2 :D

Ptg td sebelum bertolak untuk bersiap d HEP,UITM S.Alm siang tadi..
hummm cume yg diberitahu pada malam sebelumnya,kena bawa sepit,sanggul nye net and safety pin..

Haha untuk pengetahuan semua,untuk menjadi seorang penari yg  professional..anda sudah semestinya perlu tahu bahawa barangan keperluan WAJIB anda....

macam yaya before g,yaya akan sediakan handbag yg agak besar supaya boleh sumbat baju untuk nk salin nnt and .........


1)Tight <<< betul ke eje weyh??:P ( baju dan seluar taw)
2)Basic make up sndiri ( saje spare...) exspecially highlight k! penting...itu membuatkan anda lebih VOUGE da VASS!! hoho statement:P
3)Sepit2,safety pin
4)BULU MATA PALSU!( ahhahaha ini penting naaa...) supaye `galak` gituuuuw...
5)Camera...( mcm i tatau...korang semua suke bergambar kan:P ) hoho

Tapi silap..show td,yaya xbawa camera..thus terpaksa depends pada camera kawan2...hummm nampak gayenya xdapatla yaya nk share gambar2 tu pada entri kali ni...tp takpe...next time...
will do ( smbil angkt tgn tunjuk swear) :D

sebagai ganti yaya bagi pic lain k!:P dah namanya mmg camwhore,,nk buat mcm mane???hahhaha



sampai sini dulu yek...dh pukol 4 pagi waktu malaysia ni...mata perlu berehat untuk siapkan design nye proposal isnin nnt nk present....

jumpa lagi~~nyte2!:D

eh silap!mornink dunia!! :P

p/s kepada penonton2 yg ada bw camera jemput la penari yg anda saksikan prsembahan mereka tu bergambar,,,sesunguhnya FAKTA ye....bahawa penari2 sememangnya suka gambar mereka diambil:P ahaks
cume kami malu je...huhu...

1 comment:

  1. oh...bagus² ;)
    tahniah atas persembahan anda.ehehe..

    ReplyDelete