Followers

Tuesday, January 19, 2010

AKADEMI FANTASIA 8 KEMBALI !!





Yaaaa..itu dia..!!betul la ni..mmg ini yang anda cari...hehe

 Inilah PELUANG KEEMASAN bg anda yg terlepas akademi fantasia7 untuk bergelar BINTANG!! * BLING2* hehe..ok2..xnak cakap banyak sbb masuk AF nanti kena banyak nyanyi..:D peeewit!

sbnarnya macam dh terlambat je nk post benda ni kan?? tapi takpe..ingat! selagi ada masa, gunakan ia sebaiknya sampai ke titisan darah terakhir...good luck pada semua yg ingin mencuba...

p/s... Sbelum dtg nnt :
1) listkan bbrapa buah lagu lain ( yg xde dlm senarai ) yg suit dgn suara anda

2) practice make perfect! latihan...ingat ye murid2!! apa dia.....???LATIHAN...

3) buat yg terbaik,ALL OUT..jgn segan2..sbb peluang hanya datang sekali...dah penat2 beratur panjanGGG gilerrr, takkan nk buat ala kadar je kot...( penat tuh )

4) dtg awal pagi...*pssst! kalau boleh bermalam je kt tapak diorg nk audition tu *




senarai lagu yg perlu korang hafal..(ala..sbnarnya dia nk tahu teknik2 anda menyanyi,pandai kawal prnafasan ke tidak..bukan hanya sedap je taw..sbb dia nk tgk kualiti suara ngan AURA anda ) :D


LASTLY>>>doa dan tawakal...good luck semua!!:D

4 comments:

  1. kami mencari talent wanita free hair & lelaki! join contest kami dan menangi free photoshoot! contest ends 24/1/2010

    http://annahtalent.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. asdiya.blogspot.com

    ya..bukak tau..haha

    ReplyDelete
  3. hey. dah tukar blog baru la.
    www.themikaymouse.blogspot.com
    :)

    ReplyDelete