Followers

Thursday, January 21, 2010

TeLor BESARR PUNYEE!!??err..




Btol ke telor a.k.a anu akan besar jika tidak memakai underwear ??OooPSS... bg wanita sila tutup mata anda sekarang(*-*)...

Baiklah! kita mulakan,pertama sekali saya ingin mohon maaf jika ada ayat2 saya yg mungkin mengguris hati sesetengah pihak...*tp sbnrnye keluar entri ni pun sbb timbul banyak persoalan bermain2 di minda slps tgk gmbr tu :(

A: gambar mane??
B: ala....gambar tu la...
A: eee nk kene piak ni...mane gambarnye..??mcm mana la org nk tahu...
B:  ouh...xde gmbar ek??ok2...ni gmbarnye....

 makkk aihhhh !!! BETUL KE NI??



Macam ni..*smbil buat2 garu hidung sbb nk menutup kemaluan malu.... dh banyak kali jugak la fikir punya fikir...nk keluarkan tajuk ni ke tak...kang apa jadi plak..apa org fikir pasal saya kan??hummm...

Tp takpe saya rasa bende ni memang patut PERLU dikongsikan bersama..hoho..bak kata org ` a picture could tell a thousand words` ehehhehe btol kan??en...enn...?:D ke.. kene guna..`sharing is caring?` pape je la..

Takdela..tgk mula2 memang la gelak plus eewww ...tp tbe2 terfikir....` betul ke gambar ni?? ntah2 adobe ke??` ye la sbb...dpt gmbr ni pun by kawan2 yg rajin duduk depan laptop tagged kt facebook..hohoho punyela maju...seee!!...ehehehe....


Pastu mula la diri menggelabah...! hoho...start la tunjuk sesuatu yg dirasakan menarik untuk dikongsi..:P dengan kawan2..hahahhahah (pesal gelak sorg2 nieyh??) errr ok2* tutop muka dgn kertas*
 

Ye la kan..tgh2 lecturer dengan penuh dedikasi,mengajar kt depan smpai tepercik2 saliva..ehehhe...boleh plak minah sorg ni (ckp je r itu diri ko sndiri yaya ) hoho...surf internet..agaggagga..

Muka eksaited beb!! keadaan yg mengantuk plus mula hilang tumpuan sbb belajar td,terus mengalami proses transformasi>>>SEGAR!!...iskh2 bab2 ni semua suke ek??oooo babab kang!

ok2...terus terang k...nak jugak tahu...adakah betul kenyataan pasal tak pakai seluar dalam akan menyebabkan lelaki punye..*toot* akan besar...?ataupun ia adalah penyakit??

hehe:D mcm biasa..apa kate kita buat checklist nak??

1) Mungkin betul tak pakai seluar dalam boleh jd besar *sbb diorang duduk dalam hutan,so dulu2 mane tahu nk pakai baju ke underwear ke ape segala....

2) Faktor pemakanan menyebabkan banyak cacing membiak kt situ?? * boleh jadi jugak...hummm

3)Tp if btol la mende tu besar sbb dia SEHAT!,mesti la zat2 dalam tu banyak wooo.....penuh!! kan...kan...??agaggagaga...

4)Memang ia adalah penyakit..!! xcukop zat besi ke..ape ke...* maklumla..blaja biologi sampai tingkatan 5 je...<<<alasan :P

so kepada pelajar pelajar jurusan kedoktoran ke...jurusan apa2 je la yg hebat bende2 ni...tolong ye..sy btol2 nk tahu..knpe org dalam gmbar di atas dia punya * toot* sgt besar....-SEKIAN-





* ok! kaum wanita boleh bukak mata anda sekarang* wink2 :P



18 comments:

  1. oh goodness...
    okok,let makes d'question clear as crystal ok.
    It mite thier culture or so called budaya. Lets see,d'womans sud hav "mulot piring" kan, dats wot make them BEE.U.TEA.FOOL. So i guess for d'statement "mengapa torpedo mereka besar sebegitu??" its for their natural beuty,or u can say its their sexual attraction. Fuhh!!!
    [its ILI's statement ok everyone]

    ReplyDelete
  2. haha.. enlarged scrotum a.k.a eggy.. :) was not normal.. it may indicates tumor or maybe full of pus due to infection.. or maybe a cancer.. or perhaps other causes that triggers the enlargement of the scrotum/testes inside.. makan daun2 byk sgt kot dalam hutan.. :P

    try n check it here 4 da causes.. -->

    http://www.wrongdiagnosis.com/symptoms/scrotum_swelling/causes.htm

    ReplyDelete
  3. hmmm... gambar ni mmg menarik... tapi... macam tak caye ni gambar real... superimpose kot?

    ReplyDelete
  4. yuck...tak berat ke tergantung sampai macam tu sekali..haih!

    ReplyDelete
  5. mr.anonymous>> thanks 4da link :D

    visi sufi>> tu la pasal..tapi..ni gmbar lama..org dulu2 ada super impose ke?

    dilla>> berat la kot...ahahhaha

    ReplyDelete
  6. mcm edited je.. ehe~ nway walking back. ;)

    ReplyDelete
  7. tingktkan blog anda supaya di gemari ramai.. selamat datang ke dunia blogger...

    ReplyDelete
  8. mana ada...x caya la...kalau mcm tu dh ramai kat msia ni mcm tu jgk..mybe sbb penyakit or keturunan...huhuhu....cuma sometimes org ckp tido jgn pakai spender takut mati pucuk...yg tu mybe btul..kalau x pakai spender sbb mcm kat atas rasa2 salah...


    p/s:nice blog..keep up ur good work 4 ur blog...

    ReplyDelete
  9. Heehee.. Yaya.. Itu adalah pnyakit yg dinamakan elephantiasis/filariasis atau orang kita sebut untut.. Tapi untut tu kan kaki besar kan? Ni bila dh ade komplikasi sbb tak treated, maka jadik mcm tu, scrotal swelling..

    Actually cause dia mmg btol pn sbb cacing, namanya wuchereria bancrofti atau brugia malayi.. cacing ni kacau kita pny sistem limfa dan mnyebabkan blockage.. Dat's why laa dia ade swelling.. ;)

    ReplyDelete
  10. hye yaya ! visit mine. i baru folo u :)

    ReplyDelete
  11. yeah, nmpknye doktor farhana suda pun mnjawab prtnyaan kamu =D

    ReplyDelete
  12. seramnye.hahaha.. owh,tidakkkk!!!adoi..ade jugak ker cmtu?tuk black_mel..mekasih kasik info.ak xtau pun tdo xleh pakai spender.hahaha.

    ReplyDelete
  13. besarrrrrrrr punye... adohai! hakhak....

    ReplyDelete
  14. mb keturunan n faktor geografi...mcm pompuan gak kn ade yg tetek besar, ade yg kecik..btol x?

    ReplyDelete
  15. speechless...hahahha....berair mato den....
    blogwalking...sila jalan2...

    ReplyDelete
  16. sory menyebok kat cni...mengikut ape y sy blaja..byk causes y bleh wat scrotal swelling...salah satunye kita namakan hydrocele..collection of fluid inside the scrotal...i'll try to xplain in simplest way,fluid ni sbb over secretion of watery product from testical...normal testis akan secrete some fluid,but it will be absorb..so bila xde equilibrium betwen secretion and absorption,cecair tu akan penoh dlm testis..some tumor can cause over secretion of this fluid.

    ok..sbb lain y bleh wat swelling ni kita nama kan inguinal scrotal hernia...ini terjadi bila presure dlm abdomen kita meningkat..contohnye hati (liver) enlargement,ini akn increase abdominal pressure..so,usus kecik @ intestine akan escape daripada perut kita dan keluar melalui satu terowong y dinamakn inguinal canal...canal ni ade kat junction between paha kita ngn abdomen kita...so,usus tu akan keluar tru this canal and pass to the scrotal..so,dlm scrotum tu akan ade usus and kita bleh rasa...slain dari penyakit hati y membesar ni,bnd ni biasanye kene pada org y kerje berat2,i mean buruh2 y keje angkat bnd berat,tekanan dlm perut akan meningkat dan usus ni akan tekeluar masuk ke scrotum...askar pon slalu kene bnd ni sbb long standing..so,i rasa org africa ni sng kene sbb diorg kan kerje berat2..hehehe

    act,byk causes y bleh wat bnd ni..ni i bgtau bnd y common je la...

    ops,satu lagi mungkin sbb salur darah n ade dlm scrotum tu terpusing@twisted...so,darah akan terkumpul n memenuhi scrotum..
    bnd ni bkn org africa ke bleh kene,org melayu pon ade y kene...byk da sy jmp kes mcmni dlm spital tmpt sy blajar...

    satu pembetulan utk org y kat atas..elephantiasis xkan buat scrotal swelling..
    sekadar berkongsi ilmu utk kamu semua..

    nasihat bapa or abg2 anda,jgn slalu sgt angkat bnd berat2..heheheh

    ReplyDelete